Кава моносорт в зернах В'єтнам Blue Dragon, робуста Gardman (Гардман)
Міцний настій з насиченим терпким смаком, робуста котра відрізняється нетиповою для робусти м'якістю. Близько 90% вирощуваної у В'єтнамі кави - це робуста. Вирощується вона в провінції Даклак. У 2012 році за обсягом експорту кави В'єтнам випередив навіть Бразилію, яка довгий час займала перші місця по виробництву і експорту кави. В'єтнам, завдяки своєму вдалому географічному положенню, має ідеальні кліматичні умови для того, щоб кавові зерна не просто дозрівали, а щоб щей наситились живильної вологою, сонячною енергією, корисними речовинами та набуванням особливих смакових і ароматичних властивостей.
Щорічно на території В'єтнаму вирощується близько 1 млн. тонн кави, більша частина з якої йде на експорт в непереробленому вигляді (зелені зерна). Крім цього понад 80 країн світу можуть насолоджуватися експортом з В'єтнаму ідеально обсмажених кавових зерен, меленої та розчиненої кави.
Лідером з виробництва в'єтнамської кави є компанія Чунг Нгуєн (Trung Nguyen), яка активно просуває свій продукт на світовому рівні. На сьогоднішній день ця компанія має величезну кількість фірмових магазинів (більше 1 тисячі) у багатьох країнах світу. Відмінною особливістю кави Чунг Нгуєн є особлива ступінь обсмаження - зерна кави добре просмажені, але ніколи не допускається їх пересмаження.
Історія:
моносорт В'єтнам Blue Dragon у виробництві з 2010 року. Обсмажується 2-3 рази в
тиждень.
Доставка: Безкоштовна при замовленні дивітся тут! Найкоротші терміни обробки замовлення та відвантаження до транспортної компанії - протягом робочого дня.
Термін придатності: Рекомендований термін придатності - 60 днів. Максимальний термін придатності - 24 місяці.
Вид упаковки: Тришаровий фольгований кавовий пакет з датою розфасовки місткістю 1 кг або 2х500г. Стандартна упаковка - 1000г; 400г; 250г. Під замовлення будь-яке розфасування.
Виробник: ТМ Гардман